Logo
Печат на тази страница

РИОСВ-Русе отправи покана към институции за номиниране на граждани с принос към популяризиране на ПР „Сребърна”

РИОСВ-Русе отправи покана към институции от Област Силистра да номинират личности в пет категории, които чрез дейността си са  допринесли за популяризирането на Поддържан резерват „Сребърна”.

Допитването е в изпълнение на проект „Дейности по устойчиво управление на поддържан резерват „Сребърна” и резерват „Бели Лом”, одобрен за финансиране по процедура №BG161PO0005/11/3/3.2/05/26, по приоритетна ос 3 на Оперативна програма „Околна среда 2007-2013” и се провержда във връзка с отбелязване на годишнината от природозащитните дейности в ПР „Сребърна” през септември тази година. По време на честванията Регионална инспекция по околната среда и водите – Русе ще отличи с плакет личности в пет категории - „Представител на държавната администрация”, „Жител на село Сребърна”, „Общественик”, „Ученик от Област Силистра” и  „Журналист”.

Предложенията трябва да се изпратят в РИОСВ-Русе до 30 юни 2014 г. по по факс: 082/ 820 779 или по електронна поща на адрес:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Пълният текст на поканата можете да видите тук

 

Оценете
(0 гласа)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.